Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:

2 φλιτζάνια γάλα

1/2 κούπα νερό

6 αυγά

Αλατοπίπερο

1 κούπα φέτα τριμμένη

10 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 κουταλιές της σούπας λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου. Όταν κάψει ο φούρνος βάζουμε ένα μικρό, πυρίμαχο ταψάκι μέσα και το αφήνουμε να κάψει πολύ καλά. Ανακατεύουμε σε μία λεκανίτσα το γάλα, το νερό, τα αυγά, το αλατοπίπερο, την φέτα , το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένας αραιός χυλός. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο το λαδώνουμε καλά και ρίχνουμε τον χυλό. Ρίχνουμε επιπλέον λάδι στην επιφάνεια της ζυμαρόπιτας και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει η επιφάνεια ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου