Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ: 1-1 ½
κιλό χταπόδι

½ ποτήρι του νερού ξίδι
λευκό
1
κουταλιά της σούπας ρίγανη
λαδόξιδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βάζουμε σε μια
κατσαρόλα το χταπόδι, αφού πρώτα το ξεπλένουμε καλά, μαζί με το ξίδι και το
αφήνουμε να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά έως ότου μαλακώσει. Το αφήνουμε να
κρυώσει και το καθαρίζουμε από τις βεντούζες του. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και
το διατηρούμε σε γυάλινο βάζο μαζί με το λαδόξιδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου