ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό πατάτες μικρές
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Το χυμό και το ξύσμα 1 λεμονιού
1 φύλλο δάφνης
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη
Αλατοπίπερο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 1/2 κούπας ζεστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες για 5 λεπτά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά , χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν και να μαλακώσουν οι πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου