Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΤΥΡΟΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

ΥΛΙΚΑ: 650 γραμμάρια διάφορα τυριά τριμμένα
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
2-3 ασπράδια χτυπημένα σε σφιχτή μαρέγκα
αλατοπίπερο
λίγο δυόσμο ξερό
λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μία λεκανίτσα ρίχνουμε τα τυριά , το κορν
φλάουρ, το αλατοπίπερο, τον δυόσμο και την μαρέγκα και ανακατεύουμε απαλά .
Βάζουμε την λεκανίτσα στο ψυγείο για 90 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ
τηγάνι, πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε έως ότου ροδίσουν. Τα
σερβίρουμε ζεστά με ντιπ ντομάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου