Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό χοιρινή τηγανιά
1 κιλό κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
1 ποτήρι του νερού χυμό ντομάτας
½ κούπας ελαιόλαδο
αλατοπίπερο, λίγη ζάχαρη
μία πρέζα κύμινο
½ ποτήρι του κρασιού λευκό, ξηρό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ρίχνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και αφήνουμε να
ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρέας, τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε. Σβήνουμε με το
κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε την ντομάτα με ένα ποτήρι του νερού
ζεστό νερό. Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και αφήνουμε το κρέας να βράσει ώσπου
να μαλακώσει. Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά για 5
λεπτάκια. Σερβίρουμε με φρέσκο χωριάτικο ψωμί και 1 ποτήρι κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου