Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αβγα
2 κούπες ζάχαρη
1/2 κούπας μαργαρίνη λιωμένη ή αραβοσιτέλαιο
χυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κουταλάκι τιυ γλυκού μπέικιν
4 μήλα κομμένα σε φέτες
1/2 κούπα τριμμένα καρύδια
κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Ετοιμάζουμε τη ζύμη μας.Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τα αβγά, 1 κούπα ζάχαρη, το χυμό και το ξύσμα από 1 πορτοκάλι και τη λιωμένη μαργαρίνη.Η ζύμη γίνεται αρκετά στεγνή και την απλώνεε στο ταψί καλύπτοντας και τα τοιχόματα.Βάχετε με την σειρά τα μήλα πασπαλίζετε με το καρύδι ,1 κούπα ζάχαρη και κανέλα.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 1 ώρα περίπου. Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου