Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ

ΥΛΙΚΑ: 2 κότσια χοιρινά
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
αλατοπίπερο
θυμάρι , κύμινο, πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 μπουκάλι μπύρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Από το βράδυ αλείφουμε με τη μουστάρδα τα κότσια και αλατοπιπερώνουμε.Σε μια λεκανίτσα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα κότσια.Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε ταψακι λίγο λαδωμένο, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 22ο βαθμούς κελσίου και ψήνουμε τα κότσια για 1 ώρα και στη συνέχεια σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο, κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 160 βαθμούς κελσίου και ψήνουμε για άλλες 4 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου