ΥΛΙΚΑ: ½ κιλό μπαβέτες βρασμένα για 8 λεπτά
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι του γλυκού βασιλικό αποξηραμένο
2 κονσέρβες τόνου σε νερό
Αλατοπίπερο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε σε τηγανάκι το ελαιόλαδο, τον τόνο, το σκόρδο, τον βασιλικό και τις ντομάτες και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου